Üdvözöljük a VENILIA-GEKKOFIX® öntapadós fóliák világában!
A VENILIA-GEKKOFIX® magas minőségű öntapadós fóliái minden szakmai elvárásnak megfelelnek. A márka kiemelt figyelmet fordít a termékfejlesztésre és választéka az egyik legjobbként van számon tartva a piacon. Az öntapadós tapéta portfóliója több száz mintából áll, amelyek különböző szélességekben érhetőek el, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelőt. A VENILIA-GEKKOFIX® gondosan válogatott mintáit a piaci igények figyelembevételével állították össze és folyamatos frissítés alatt állnak. 
Minden terméket az EU-n belül terveznek és gyártanak, mindegyik mentes a káros lágyítószerektől (Phthalate free).

 

Az öntapadós tapéták/fóliák reneszánszukat élik, legyen szó akár egy bútor újjávarázsolásáról, vagy egy ajtó felújításáról, de vízhatlanságuk miatt akár a csempék és üvegek dekorálása is megoldott.
A könnyű felhasználhatósága, sokoldalúsága és tartóssága teszi az otthoni kreatívkodni vágyók, felújítók és barkácsolók kedvencévé az öntapadós fóliákat.

 

Filozófiánk, hogy magas minőségű, könnyen felhasználható termékekkel és folyamatos újításokkal nyerjük el fogyasztóink elégedettségét.

 

Cégünk több mint 1300 féle öntapadós fóliát/tapétát tart raktáron, hogy viszonteladó partnereinknek folyamatos áruellátást tudjunk biztosítani. 
Legyen Ön is forgalmazó partnerünk, egészítse ki üzlete kínálatát öntapadós fóliákkal!

 

 

A Venilia-GEKKOFIX® magas minőségű öntapadós tapétái minden szakmai elvárásnak megfelelnek. A márka kiemelt figyelmet fordít a termékfejlesztésre és választéka az egyik legjobbként van számon tartva a piacon. Minden terméket az EU-n belül terveznek és gyártanak, mindegyik mentes a káros lágyítószerektől (Phthalate free).
Ha Ön viszonteladó, kiskereskedő, űzlete van, forgalmazná a termékeinket, bővítené a meglévő kínálatát vagy ha szívesen látná az üzlete polcain és kínálná vásárlóinak a GEKKOFIX®  - VENILIA® öntapadós fóliákat, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi űrlap kitöltésével, vagy email címünkön: info@gekkofix.hu

1102 Budapest Füzér utca 28

06-20-275-3447

Info@gekkofix.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 38 100 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 38 100 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz