Üdvözöljük a GEKKOFIX® öntapadós tapéták világában!
A GEKKOFIX® magas minőségű öntapadós tapétái minden szakmai elvárásnak megfelelnek. A márka kiemelt figyelmet fordít a termékfejlesztésre és választéka az egyik legjobbként van számon tartva a piacon. Az öntapadós tapéta portfóliója több száz mintából áll, amelyek különböző szélességekben érhetőek el, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelőt. A GEKKOFIX® gondosan válogatott mintáit a piaci igények figyelembevételével állították össze és folyamatos frissítés alatt állnak. 

 

Az öntapadós tapéták/fóliák reneszánszukat élik, legyen szó akár egy bútor újjávarázsolásáról, vagy egy ajtó felújításáról, de vízhatlanságuk miatt akár a csempék és üvegek dekorálása is megoldott.
A könnyű felhasználhatósága, sokoldalúsága és tartóssága teszi az otthoni kreatívkodni vágyók, felújítók és barkácsolók kedvencévé az öntapadós fóliákat.

 

Filozófiánk, hogy magas minőségű, könnyen felhasználható termékekkel és folyamatos újításokkal nyerjük el fogyasztóink elégedettségét.

 

Cégünk több mint 1200 féle öntapadós tapétát tart raktáron, hogy viszonteladó partnereinknek folyamatos áruellátást tudjunk biztosítani. 
Legyen Ön is forgalmazó partnerünk, egészítse ki üzlete kínálatát öntapadós fóliákkal!


Tisztelt Partnereink!
A jelenleg kialakult helyzetben, cégünk dolgozóinak védelmére meghozott intézkedéseink egyik eleme, hogy a személyes kapcsolattartást minimálisra igyekszünk csökkenteni, így a helyszíni termékátvétel (Füzér utcai raktár) csak előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
A kiszolgálás folyamata nem változik, a délelőtt 10 óráig leadott rendelések aznap átadásra kerülnek a futárnak, a kézbesítés leterheltségtől függően 1-2 munkanap.
A Dropshipping -webáruházaknak fentartott- rendszerünk folyamatosan és zavartalanul működik.
A fogyasztói csomagok összekészítésekor is fertőtlenítéssel védjük a termékeket és a csomagolást, csökkentve a kórokozók terjedésének lehetőségét.
Vigyázzunk egymásra!
Üdvözlettel a GekkoFix.hu csapata

 

Töltse le és szerezzen ötleteket új 2021-es katalógusunkból

 

A GekkoFix Holland öntapadós fóliák ÚJ 2021-es teljes kollekciója.

Letöltöm

A GEKKOFIX® magas minőségű öntapadós tapétái minden szakmai elvárásnak megfelelnek. A márka kiemelt figyelmet fordít a termékfejlesztésre és választéka az egyik legjobbként van számon tartva a piacon. 

1102 Budapest Füzér utca 28

06-20-275-3447

Info@gekkofix.hu

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 31 750 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 31 750 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz